Takimi miqesor me disa nga mjeshtrit.

1001 Group Realizoj takim miqesor me mjeshtrit e fasades, mjeshtrit e pllakave per te degjuar mendimet e tyre rreth produkteve qe ne tregtojme.
Degjuam me vemendje cdo levdate motivim kurajo dhe ankese nga ana mjeshtrive si dhe thelluam edhe me teper bashkpunimin tone.
Takimi miqesor me disa nga mjeshtrit e fasades mjeshtrit te pllakave u realizua sot ne hapsirat e fabrikes se njohur vendore Pevalit.
Nga thellsia zemres falemenderojme mjeshtrit per prezencen e tyre sote dhe ju urojme suksese te metutjeshme. /1001 Group
admin

Leave a Comment