Hedhja e gurthemelit ne showroom-in e ri

Me date 26 shtator 2022 1001 Group nen udheheqsin e z.Sabar Oxha dhe drejtuesit hodhi gurthemelin per ndertimin e nje showroom-i te ri ne hyrje te qytetit te Struges.

Se bashku me firmen kontraktuese N.N Armend do vazhdojme me procesin e ndertimit te objektit me baze 900m2. Ku do te kemi hapsir per te prezantuar ne menyren me te mire te mundshme modelet me te fundit te pllakave dhe produkteve tjera qe ne tregtojme.

admin

Leave a Comment