[ Punimet tona ]

Disa nga punet tona
qe kemi fotografuar dhe na jane derguar nga klientet.

2 Shtepi ne Livadhi
Shtepi Banimi ne Dollogozhde
Shtepi ne Struge
Vile luksoze ne Frengove
Shtepi Banimi ne Struge
Shtepi 4 kateshe ne Struge
Vile Luksoze ne Tatesh
Shtepi luksoze ne Koroshishte