Profesionalizëm

Profesionalizëm në punën dhe shërbimet që ofrojmë.

Eksperiencë mbi 15 vite

Eksperienca 15 vjecare në treg na bën të dalluar ndaj tjerve.

Kërkesat e klientit

Jemi këtu për të përmbushur kërkesat e klientit.

[ SHERBIMET TONA]

Cfar ne mund tju ofrojme?

Pllaka

Sjellim per ju modelet dhe dizajnet me te reja te pllakave nga brendet me te njohura boterore per hapsira te brendshme dhe te jashtme.

Materiale per Fasade

Ju furnizojme me materiale per fasade me cilesi te larte dhe me standarte europiane por me e rendesishmja me prodhime vendore.

Paisje Hidro Sanitare

Ne ju ofrojme paisjet Hidrosanitare te brendeve me te njohura boterore dhe te nje cilesie te larte.

Pastrimi vendit

Shtruarja e pllakave

Fugimi i pllakave

Izolimi

Ngjitesi Stiroporit

Llaci dekorativ

[ procesi dhe qellimet ]

Procesi i punes dhe Qellimet e biznesit

  • Themelimi ne 1993
  • Ndryshim veprimtarie ne 2004
  • Ndryshim ne menaxhmentin e biznesit
  • Sherbimi i klientit ne kohe dhe me produktet cilesore
  • Materiale me cilesi te larte, por me cmime te volitshme.
  • Pune profesionale dhe realizim perfekt.
  • Hapja e showroom-it ne afersi te qytetit
  • Showroom i ri  me modelet me te reja te pllakave 
  • Rritje te klienteles, produkteve, dhe sherbimeve.
  • Rritje te numrit te punetoreve brenda 1001 Group