[ Cfar Ofrojme per ju]

Qellimi jone eshte tju ofrojme materiale cilesore per fasaden tuaj.

Ne ofrojme per ju materialet me cilesore ne treg rreth fasades se shtepise apo objektit tuaj. 
Per ju ofrojme materialet nga fillimi deri ne perfundim te fasades te gjitha me garancion te mbeshtetur nga 1001 Group si dhe nga prodhuesi. Jemi me te miret ne kete fushe pasi qe ne operojme me 90% te tregut te fasadave si dhe lyerjen e shtepive ne hapsirat e brendshme. 

1001 Group ben furnizimin ne kohen qe klienti apo mjeshtri e kerkon me material me cilesor qe eksiston ne treg por me e rendesishmja eshte qe ne operojme ne treg me cmimet me te volitshme sipas standartit ekonomik ne vend. 
Ne jemi pershtatur kerkesave  te klientit me produkte te cilesise se larte por me cmime me te lira ne treg. 

Ne operojme ne treg me gjith grupacionet e mjeshtrive te fasadave si dhe gipseret  qe i posedon tregu. Kemi mardhenie biznesi te shkelqyer. I mbeshtesim ne metodat dhe standartet e reja qe ato zhvillojne. 

Bejme qe mjeshtrit te ndihen te sigurte me materialet qe ne posedojme pasi qe japim garancionin e duhur. 

1001 Group operon ne treg me produktet vendore nga fabrika e prodhimit me cilesorja ne treg PEVALIT por qe eshte me e rendesishmja eshte fabrike prodhuese vendore.

[ Referenca nga klientet]

Cfar njerzit thone per ne

Kemi arritur ta mbarojme shtepine time ne menyren me te mire te mundshme pasi qe materiali qe porositsha vinte ne kohe dhe mjeshtrit smbeteshin pa pune.
V.Koxhaxhiku
Klient
Me vjen mire qe punoj gati 10 vite me 1001 Pasi qe asnjeher skemi pasur probleme rreth materialit eshte ajo qe kerkoj por edhe vjen ne kohe dhe puna shkon ne nivelin e duhur.
N.Istrefi
Mjeshter
1001 Group per ne si mjeshter eshte zgjidhja e duhur pasi qe ka cmimet me te lira ne treg dhe te vjen materiali qe ke porosit ne kohen e duhur.
M.Dibra
Mjeshter