[ CFAR OFROJME PER JU]

Paisjet Hidro Sanitare te nje cilesie te larte nga firmat e njohura botrore.

Paisjet Hidrosanitare nga firmat me renome botrore  te nje cilesie maksimale do te jene prezente ne showroomin tone. 
Deshironi qe banjoja juaj te duket luksoze, klasike, apo sic e keni enderruar ateher ju duhet te vizitoni salonin tone, te konsultoheni me agjentet tane dhe do tju referojne disa modele apo dizajne te saniterise qe jane te pershtatshme. 

Jepi jete banjos tuaj, pasi qe ju keni shtruar pllakat tona ne banjon tuaj ateher ju duhet te beni ate funksionale, por si? 
Funksionaliteti banjos tuaj varet nga ajo se cfar zgjidhni ju. Pra ju duhet te zgjidhni paisjet Hidrosanitare te banjos tuaj por duhet te keni parasysh qe cilesia e paisjeve nuk duhet te mungoj pasi ne te kunderten do te keni probleme ne te ardhmen. 

Realizoni banjon qe ju e keni menduar nepermjet nesh. 1001 Group ju mirepret te zgjidhni paisjet ne showroomin tone. 

[ testimonials ]

What People Say

Ishim ne salon zgjodhem pllakat , kishte shum lloj modelesh per banjo dhe ne zgjodhem ato qe na pelqyen. Ne m2 ishin te sakte dhe erdhi kualiteti qe kerkuam
S.Zhaku
Klient
I Zgjodhem modelet ne salon dhe vendosem ta bejm gjith salonin dhe gjith shtepine. Edhe pse kishim sasi te madhe perseri per 1001 sishte problem. Ju referoj ta vizitoni.
I.Shaqiri
Klient
Vizitova shum salone mirpo mikpritja dhe shpjegimi i cdo detaji te vogel prej te prodhimi deri tek shum llojshmeria e kombinimeve te pllakave ndermjet se verejta askund. Prandaj vendosa te punoj me to. Ju referoj 1001
S.Istrefi
Klient