1001

GROUP

Pllaka, materiale per fasade, paisje hidrosanitare

Vizitoni showroom-in tone

Modelet me te

REJA

i gjeni ne salonin tone.

Garancion ne Produktet qe tregtojme

Ne si kompani ofrojme Garancion te plote ne produktet qe ne tregtojme. Te gjitha materialet e fasades si dhe pllakat jane te nje cilesie te larte.

24/7 Konsulte FALAS

Planifikoni te ndertoni shtepi apo te rinovoni te vjetren.
Tek ne mund te merrni nje konsulence falas se cka duhet me se miri te veprohet dhe si te veprohet.

Lider ne treg

Ne si kompani jemi  lider ne fushen qe ne mbizotrojme, materialet  qe ju nevoiten me nje cilesi dhe me nje cmim efikas i gjeni vetem tek 1001 GROUP

Disa fjale rreth nesh.

1001 Group eshte themeluar ne vitin 1992 nga Sabar Oxha ne nje forme subjekti tjeter. Ne ate kohe  1001 Group ishte me shitblerjen e mallrave ushqimore. Pas nje periudhe 15 vjecare kompania ndrron  veprimtarin tregtare pra nga shitblerja e produkteve ushqimore kalon ne shitblerjen e materialeve ndertimore.

Ky ndryshim i veprimtarise nenkupton nje fillim i rende me hapa te ngadalta  me rreziqe te medha tregu, por jo edhe i pakalueshem.

Per te rejat dhe ofertat e fundit rreth
1001 GROUP. Abonohuni me poshte

Abonohuni ne formularin e mesiperm qe ju te merrni ne e-mailin tuaj risit dhe ofertat me te reja rreth produkteve qe ne tregtojme.