Showroom-i

Na Kontakto

[ disa fjale rreth nesh ]

1001 G R O U P

SH.T.P “1001″ – u themelua në datë 01.09.1993 sipas ligjeve të asaj kohe në Republikën e Maqedonisë, kjo kompani i mbushi plot 16 vjet funksionim. Kompania jonë në atë kohë u regjistrua si shitore për shitjen e mallrave ushqimore. Këtë veprimtari ajo e mirmbajti me sukses plot 11-vite ku nga dëshira për të zgjëruar biznesin dhe veprimtarin e saj ajo dalë nga dalë nis një veprimtari te re për shitjen e pllakave, ngjyrave për fasade, laminat, materiale për saniteri etj. SH.T.P ”1001” kaloi disa momente veshtiresie pasi që ndryshimi i veprimtarisë, ambientimi me tregun, konkurenca dhe disa vështirësi të tjera i kaloi me sukses pasi që sot ajo ka rritur ndjeshëm asortimantin, ka bërë shitje më të madhe të mallit. Kjo vetem se SH.T.P ”1001” është një ndërmarje e suksesshme pasi që edhe sot e tutje ajo është një ndermarje tregtare që ka një sasi të madhe të mallit në depo dhe nje përqindje (%) të zmadhuar 2 her nga viti i kaluar. 

[ 1001 Group ]

Jemi Fokusuar ne:

Sjellim per ju modelet dhe dizajnet me te reja te pllakave nga brendet me te njohura boterore per hapsira te brendshme dhe te jashtme.

Pllaka

Ju furnizojme me materiale per fasade me cilesi te larte dhe me standarte europiane por me e rendesishmja me prodhime vendore. Ju furnizojme me produkte nga fabrika e njohur vendore

Materiale per Fasade

Ne ju ofrojme paisjet Hidrosanitare te brendeve me te njohura boterore dhe te nje cilesie te larte.

Hidro Saniteri
[ Si ne Punojme? ]

Nga fillimi deri ne fund.

Shikojme Objektin dhe referojme

Ne fillim shikojme objektin apo shtepine dhe ekipi jone ju referon materialet qe ju duhet te vendosni te nje cilesie te larte.

Perpilojme nje oferte

Perpilojme nje oferte Cmim-per-artikull   te produkteve qe ju nevojitet   me cmime te volitshme pasi jemi lider ne fushen tone. 

Sherbimi me i mire ne treg.

Ju garantojme sherbim me te mire ne treg. Ju duhet vetem te lajmeroheni ne nje nga format e kontaktit te beni porosine dhe sherbimi vjen ne kohen e duhur.

Perfundimi i projektit

Pasi qe perfundon projekti bejme kthimin e materialeve qe kane mbetur ne kordinim me pronarin. Artikujt qe kthehen ato mirren nga 1001 Group pastrohet vendi dhe perfundon projekti

[ Referencat ]

Cfar njerzit thone per ne?

Kemi punuar se bashku per perfundimin e fasades se shtepise. Cdo gje shkoj ne rregull prej te furnizimi deri ne perfundim te projektit.
Xh. Gjurra
Klient
Cdo gje shkoj si ne Zvicer. Pasi biseduam per punen edhe realizimi shkoj sipas planit. E gjith puna ishte perfekte ju referoj te punoni me 1001.
H. Mamudi
Klient
Pas shum referencash qe te punoj me 1001 e vendosa qe te punoj me ato, dhe cdo gje ishte sic me treguan u realizua shtrimi i pllakave dhe lyerja ne menyre perfekte.
L.Saliu
Klient