SOLD OUT Calacatta Lapato 60×120

Calacatta Lapato Dimensioni: 60×120

Pordhim: Sherrat Ceramice

Ngjra: E Bardhe

Cmimi: 31Eu

Category:

Description

Calacatta Lapato Dimensioni: 60×120 Pordhim: Sherrat Ceramice Eshte e pershtatshme per dysheme dhe per mure. Gjithashtu e disponueshme per shkelse shkallesh.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SOLD OUT Calacatta Lapato 60×120”